به گزارش اینستاگرام فا به نقل از دیلی میل، این اقدام تلاشی در جهت درک حیات انسان در سیاره سرخ است. این سس در حقیقت نتیجه ۲ سال تحقیق محققان در انستیتو فضایی آلدرین در مؤسسه فناوری فلوریدا است.

رگولیت مریخی برای کشت محصولی سخت‌تر از خاک زمین است زیرا مواد طبیعی زیادی در آن وجود ندارد و از سوی دیگر این سیاره نور خورشید کمتری دریافت می‌کند.

3950662 - تولید کچاپ با گوجه فرنگی مریخی !

بنابراین محققان باید روشی جدید برای ارتقای رشد محصول پیدا می‌کردند. برای این منظور آنها گلخانه‌ای با شرایط مریخ و خاک شبیه سازی شده این سیاره ساختند. در مرحله بعد گیاهان در خاک شبیه سازی مریخ و تحت شرایط دمایی و آبی مشابه این سیاره پرورش یافتند.

بیشتر بخوانید :   ارائه تسهیلات بلاعوض برای آزمون های تخصصی محصولات دانش بنیان

گوجه فرنگی‌های تولید شده در این پروژه توسط شرکت هاینز به سس کچاپ تبدیل شد. پس از آن هاینز یک بطری از کچاپ نسخه مارس را به ارتفاع ۲۲ مایلی زمین فرستاد.

البته سس کچاپ مریخی برای خرید عرضه نشده اما آزمایش تست‌های کیفیت را پشت سر گذاشته است.

در آینده انسان‌هایی که روی مریخ زندگی خواهند کرد مجبورند مواد غذایی خود را در خاک این سیاره کشت کنند.

  • facebook
  • googleplus
  • twitter
  • linkedin
  • linkedin
  • linkedin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *