پانزدهمین سالروز راهاندازی شبکه تلفنهمراه ایرانسل برگزار شد
به گزارش اینستاگرام فا به نقل از روابط عمومی ایرانسل، دکتر بیژن عباسیآرند مدیرعامل ایرانسل در نشست خبری پانزدهمین سالروز راهاندازی شبکه تلفنهمراه ایرانسل، با یادی از مرحوم مهدی بگلری و مرحومه زهرا حاجیان از خبرنگاران پرتلاش عرصه ارتباطات و فناوری اطلاعات، فقدان این دو عزیز را به همکارانشان و اصحاب رسانه تسلیت گفت.
وی در ادامه افزود: ایرانسلی یکی از بزرگترین و موفقترین سرمایهگذاریهای خارجی در کشور بوده و ماحصل آن شکلگیری یک اپراتور جدید، شکستن انحصار و خارج شدن از یک عرصه بدون رقابت به یک عرصه رقابتی ارائه سرویس و خدمات بوده است. حالا میتوانیم به وضوح نتیجه این مشارکت و رقابت را در ارائه سرویسهای متنوع به مشترکان خود ببینیم و سایر بازیگران این عرصه هم توانستند سرویس بهتری به مشترکان ارائه کنند و زیرساختهای ارتباطی کشور توسعه جدی پیدا کند. اگر این نوع فعالیت و این سرمایهگذاری و این بازیگران نبودند، در شرایط کرونا بسیاری از فعالیتهایی که انجام شد امکان پذیر نبود.
مدیرعامل ایرانسل در ادامه این مراسم، با تبریک به دکتر زارعپور وزیر محترم ارتباطات و فناوری اطلاعات، آمادگی ایرانسل برای پیشبرد اهداف وزارت ارتباطات در توسعه خدمات الکترونیک، توسعه تحول دیجیتال، توسعه اقتصاد دیجیتال و … را بیان کرد.
مدیرعامل ایرانسل با اشاره به آمار و ارقامی از وضعیت فعلی ایرانسل، گفت: ایرانسل اکنون بیش از ۴۲ میلیون مشترک اینترنت همراه و بیش از ۷۳۰ هزار مشترک اینترنت ثابت دارد.
عباسیآرند افزود: نزدیک به ۳۳ هزار روستا تحت پوشش خدمات ایرانسل قرار دارند که بیش از ۱۴ میلیون جمعیت را شامل میشوند. همچنین براساس گزارش وزارت ارتباطات، پوشش نسل سه و چهار ایرانسل در روستاها از سایر اپراتورها پیشی گرفته است. در یکسال اخیر، ۱۶۴۲ روستا توسط ایرانسل به تکنولوژی نسل دو، ۱۲۹۰ روستا به تکنولوژی نسل سه و ۳۹۵۷ روستا به تکنولوژی نسل چهار اینترنت پرسرعت همراه تجهیز شدهاند.
مدیرعامل ایرانسل بیان داشت: در حال حاضر نسبت به ابتدای راهاندازی اینترنت پهن باند (مهرماه ۱۳۹۳)، سرانه دیتای همراه مشترکان ایرانسل ۴۰ برابر و ترافیک روزانه دیتای همراه نیز ۵۰۹ برابر شده است. مشترکان ایرانسل امروز سرعتی ۱۱۸ برابر را تجربه میکنند و به رکورد مصرف ۱۶/۸ پتابایت دیتا در یک روز رسیدهاند که عدد بسیار بزرگی در مقیاس اپراتورهای منطقه و جهان است.
وی افزود: از فعالیتهای جدی ایرانسل در سال گذشته این است که هسته مرکزی شبکه ایرانسل به نسل پنج تجهیز شده و در کل کشور میتوانیم خدمات مبتنی بر این نسل را ارائه کنیم. ایرانسل اولین اپراتور ارائهدهنده 5G در کشور است که از ابتدای مردادماه ۹۹ تا کنون، ۷ سایت تجاری نسل پنج تلفن همراه در کشور راهاندازی کرده است و هماکنون در شبکه ایرانسل ۴۰۰ هزار گوشی با قابلیت دریافت نسل پنج فعال است.
عباسیآرند اظهار داشت: ایرانسل در زمینه فعالیتهای سرمایهگذاری و مسؤولیت اجتماعی، اقدامهایی از جمله مرکز خدمات مشتریان ویژه ناشنوایان، کاشت ۱۲ هزار و ۶۰۰ اصله نهال، اهدای کپسول اکسیژن، مواد ضدعفونی و ماسک، اهدای بسته دیتای رایگان به اقشار مختلف، احداث مدارس در مناطق محروم و سیلزده را انجام داده است.
مدیرعامل ایرانسل تصریح کرد: ایرانسل در ۸ شهر دیتاسنتر با ظرفیت ۱۴۸۷ رک دارد و راهاندازی سه مرکز داده جدید در شهرهای کرج و مشهد و اصفهان با ظرفیت ۲۴۰ رک را در مراحل پایانی اجرا و راهاندازی دارد تا مجموع ظرفیت مراکز داده ایرانسل به بیش از ۱۷۰۰ رک برسد.
در ادامه دکتر حسن بولوردی معاون فنی و مهندسی ایرانسل و مهندس محسن یوسفپور معاون کسب و کار سازمانی ایرانسل، رویکردها، فعالیتها و محصولات ایرانسل در راستای تحقق تحول دیجیتال در لایههای مختلف را توضیح دادند.
از جمله این محصولات و راهکارها میتوان بازار دیجیتال ایرانسل ویژه تبادل API، راهکار ابری ایرانسل، «واکه» به عنوان یک راهکار بیسیم بر پایه فناوری push to talkover cellular، پلتفرمهای تبلیغی ایرانسل و … را نام برد که در راستای ایجاد زیستبوم دیجیتال ایجاد شدهاند.
مهندس باقر صمدی معاون دیجیتال ایرانسل در توضیح زیستبوم دیجیتال ایرانسل، با اشاره به سوپر اپلیکیشن ایرانسلمن، از ۴۶/۵ میلیون نصب این اپلیکیشن، بیش از ۱۵/۵ میلیون کاربر فعال ماهانه، ۲۴۰ میلیون تراکنش در سال و قرار گرفتن در بین سه اپلیکیشن محبوب ایرانی خبر داد. ایرانسلمن اکنون تجربه زندگی دیجیتال را برای کاربران فراهم کرده و حمایت از شرکتهای نوپا، پیادهسازی سریع فنی، مدلهای درآمدی متنوع، ایجاد حس وفاداری در مشترک و … از ویژگیهای آن است.
