آموزش استفاده از restrict برای جلوگیری از مزاحمت ها در اینستاگرام

restrict instagram03 1 - آموزش استفاده از restrict برای جلوگیری از مزاحمت ها در اینستاگرام

محدود کردن کاربران در اینستاگرام

 

آموزش استفاده از restrict برای جلوگیری از مزاحمت ها در اینستاگرام

آیا می خواهید فعالیت شخصی در اینستاگرام را بدون بلاک کردنش مخفی کنید؟ با کمک ویژگی جدید اینستاگرام یعنی Restrict امکان این کار ایجاد شد.

توجه ملی به سلامت روان، غول‌های رسانه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام را تحت فشار قرار داده است تا به ایمنی و امنیت در پلتفرم‌هایشان رسیدگی کنند. در پاسخ، اینستاگرام ویژگی‌های حریم خصوصی جدیدی را راه‌اندازی کرده است، از جمله یک گزینه محدودیت (Restrict) که به کاربران اجازه می‌دهد تعداد دفعات مشاهده نظرات و پیام‌های حساب‌های خاص را در فید خود محدود کنند. وقتی کسی را بلاک کنید شخص متوجه بلاک شدنش می شود ، اما این ویژگی به کاربر هشدار نمی‌دهد که شما او را محدود کرده‌اید.

 

هدف از این محدودیت در اینستاگرام محافظت از کاربران در برابر کامنت‌ها و پیام‌های آزاردهنده، توهین‌آمیز یا آزاردهنده در پروفایل‌هایشان است. ویژگی Restrict یک راه‌حل عالی برای شخصی است که می‌خواهد از تعامل با حساب دیگری بدون اطلاع حساب دیگر جلوگیری کند.

 

آیا آماده‌اید این ویژگی حریم خصوصی را برای خودتان امتحان کنید؟ ما اطلاعاتی را از متخصصان دریافت کرده‌ایم که ویژگی Restrict چه کاری انجام می‌دهد و چگونه از آن استفاده کنیم. همانطور که می خوانید، به خاطر داشته باشید که ویژگی Restrict در اینستاگرام فقط تعامل شما را با یک حساب اینستاگرام دیگر را محدود می کند. اگر می‌خواهید کسی را از ارسال پیام به شما از طریق فیس‌بوک محدود کنید، باید یاد بگیرید که چگونه شخصی را در Facebook Messenger مسدود کنید.

 

restrict instagram03 2 - آموزش استفاده از restrict برای جلوگیری از مزاحمت ها در اینستاگرام

آموزش استفاده از restrict اینستاگرام

 

Restrict در اینستاگرام به چه معناست؟

محدود کردن یک کاربر در اینستاگرام شبیه بلاک کردن آنها است، اما کمی مودبانه تر. در حالی که مسدود کردن یک کاربر کل فید و استوری های شما را از آنها پنهان می کند، ویژگی محدود کردن به سادگی نظرات و پیام های آنها را از شما پنهان می کند در حالی که همچنان به آنها اجازه می دهد پست های شما را مشاهده کنند.

 

چگونه شخصی را در اینستاگرام محدود کنیم؟

شما می توانید یک حساب کاربری در اینستاگرام را از طریق برنامه آیفون یا اندروید و همچنین در وب سایت اینستاگرام محدود کنید.

 

محدود کردن کاربران اینستاگرام از طریق پروفایل

 

restrict instagram03 3 - آموزش استفاده از restrict برای جلوگیری از مزاحمت ها در اینستاگرام

نحوه Restrict کردن کاربران در اینستاگرام از طریق پروفایل

 

این نحوه محدود کردن اینستاگرام از طریق پروفایل یک حساب است.

1. در صفحه نمایه کاربر، روی نماد منوی سه نقطه در گوشه سمت راست بالای صفحه ضربه بزنید.

2. روی «Restrict» ضربه بزنید.

3. کاربرانی که برای اولین بار استفاده می کنند ممکن است توضیحی در مورد ویژگی محدودیت ببینند. در این صورت روی «Restrict Account» ضربه بزنید.

4. یک پنجره پاپ آپ می گوید که کاربر اکنون محدود شده است. برای اطلاعات بیشتر روی «Learn More» یا برای بازگشت به نمایه «Dismiss» ضربه بزنید.

بیشتر بخوانید :   آموزش حذف نمایش لایک در اینستاگرام

 

آیا می خواهید محدودیت اینستاگرام را برگردانید؟ در اینجا چگونه است.

1. صفحه پروفایل کاربر را باز کنید.

2. روی نماد منوی سه نقطه ضربه بزنید.

3. روی «Unrestrict» ضربه بزنید.

 

محدود کردن کاربران اینستاگرام از طریق بخش نظرات یک پست

 

restrict instagram03 4 - آموزش استفاده از restrict برای جلوگیری از مزاحمت ها در اینستاگرام

فعالسازی قابلیت Restrict‌ اینستاگرام از طریق بخش نظرات

 

برای محدود کردن حساب اینستاگرام از طریق بخش نظرات یک پست، این مراحل را دنبال کنید.

برای کاربران اپل، روی نظر کاربری که می‌خواهید محدود کنید، انگشت خود را به سمت چپ بکشید. کاربران اندروید باید روی نظر ضربه زده و نگه دارند.

روی نماد علامت تعجب ضربه بزنید، سپس «restrict» را انتخاب کنید.

 

برای لغو محدودیت کاربر اینستاگرام از طریق کامنت، در آیفون انگشت خود را به سمت چپ بکشید یا در گوشی اندروید روی کامنت ضربه بزنید و نگه دارید، نماد علامت تعجب را لمس کنید، سپس «Unrestrict» را انتخاب کنید.

 

محدود کردن کاربران اینستاگرام از طریق تنظیمات

 

restrict instagram03 5 - آموزش استفاده از restrict برای جلوگیری از مزاحمت ها در اینستاگرام

فعالسازی قابلیت Restrict‌ از طریق تنظیمات

 

همچنین می توانید یک حساب کاربری را از طریق تنظیمات خود محدود کنید.

1. به پروفایل خود بروید.

2. روی نماد منوی سه نوار در گوشه سمت راست بالا ضربه بزنید.

3. روی Settings > Privacy > Restricted accounts ضربه بزنید.

4. نام حسابی را که می خواهید محدود کنید وارد کنید.

5. روی «Restrict» در کنار نام حساب ضربه بزنید.

 

چگونه بفهمیم کسی شما را در اینستاگرام محدود کرده است یا خیر

اگرچه به یک کاربر محدود اطلاع داده نمی شود که شما آنها را محدود کرده اید، “احتمالاً فقط مسئله زمان است” تا زمانی که متوجه مشکلی شود. اگر رفتار و تعامل شما با آنها در پلتفرم ناگهان تغییر کند، ممکن است شروع به سؤال کردن کنند.

 

چند راه وجود دارد که متوجه شوید آیا شخصی شما را در اینستاگرام محدود کرده است یا خیر. بررسی کنید که آیا می‌توانید نقطه سبز رنگ «اکنون فعال» را روی عکس نمایه کاربر یا وضعیت‌هایی مانند «فعال ۱ ساعت پیش» در زیر پیام‌های او مشاهده کنید. همچنین می توانید سعی کنید در آخرین پست آنها نظر جدیدی بگذارید و از یک دوست بخواهید ببیند نظر شما قابل مشاهده است یا خیر. اگر دوست شما نمی تواند نظری را که شما ارسال کرده اید ببیند، ممکن است محدود شده باشید.

 

با این اوصاف، هیچ راه ساده‌ای وجود ندارد که بدانید شخصی شما را در اینستاگرام محدود کرده است. اینستاگرام به کاربران اجازه می دهد تا وضعیت فعالیت خود را برای همه غیرفعال کنند و ممکن است نظرات قبل از نمایش در یک پست به تاخیر بیفتند.

5/5 - (1 امتیاز)

آموزش اینستاگرام؛ از اولین قدم تا کسب درآمد - آکادمی نوین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

×
واتساپ
اینستاگرام
پشتیبانی در پیام رسان ها